U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kialakult a Török Kupa nyolcas döntőjének mezőnye

2019.01.07. 16:03 | Törökország

Ahogy arról a hétvégén nagy terjedelemben hírt adtunk, lezárult az alapszakasz első köre a török élvonalban. A 13. fordulót követően a helyi szövetség véglegesítette a Török Kupa nyolcas döntőjének mezőnyét.

 


A megszokott lebonyolítás szerint, az első felét követően az alapszakasz első nyolc helyén álló gárda vehet részt a Török Kupa nyolcas döntőjében. Nem nyílt sorsolással állítják össze a negyeddöntő párosításait, hanem a tabellán elfoglalt pozíció alapján. Ennek megfelelően a legjobb négy közé jutásért az alábbi párharcok lesznek:


Çukurova (1) - Beşiktaş (8)
BOTAŞ (4) - Ormanspor (5)
Hatay BŞB (2) - Mersin BŞB (7)
Fenerbahçe (3) - Galatasaray (6)

 


Magyar szempontból ki kell emelni, hogy Krivacevic Tijanáék az Ormanspor-ral mérkőznek majd. Itt esélyesként léphetnek pályára. A negyeddöntők slágermeccse a Fenerbahce – Galatasaray presztízscsata lesz. Ez a párharc még akkor is pikáns, ha jelenleg más célokért küzd a két alakulat.


A Török Kupa nyolcas döntőjét Sanliurfa városában rendezik február 26. és március 2. között. A pontos időbeosztást a televíziós közvetítő partnerrel történt egyeztetést követően hozzák nyilvánosságra a szervezők.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: