U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Krivacevic Tijanáék minimális hátrányban folytatják az MBA Moszkvával

2019.01.09. 21:31 | Európa Kupa

Csütörtökön nyolc mérkőzést rendeznek az Európa Kupa rájátszás első fordulójának visszavágói közül. Krivacevic Tijana csapata a Botas minimális hátrányban folytatja az MBA Moszkvával.

 

Fotó: Botas Spor

Fotó: Botas Spor

 

Az első meccsen az orosz fővárosban a hazaiak a hiányos összeállítású török együttest 77-76-ra legyőzték. Múlt héten Krivacevic Tijana és Jewell Loyd nélkül nem mutatott igazán jó formát a Botas. A hétvégén Krivacevic már ott volt a pályán. Nagy kérdés, hogy a csütörtöki visszavágón milyen felállásban láthatjuk őket. A Botas-nak ettől függetlenül a légiósok nélkül felálló orosz gárdát minden körülmények között búcsúztatniuk kell.

 

 

A két keret nincs egy súlycsoportban, akár a szerkezetet, akár a nemzetközi rutint tekintve. Ugyanakkor annyi hiba, mint Moszkvában, nem fog beleférni a Botas játékába. Akkor 13 eladott labdájuk volt, kaptak 10 pontot gyorsindításokból és mindössze 39%-al dobtak mezőnyből. Amire építhet a török szakmai stáb, hogy még Krivacevic Tijana nélkül is 46-34-re nyerték a lepattanócsatát és 21 pontot jegyeztek második esélyből. Lényegében ennek köszönhető, hogy 19 pontos hátrányból minimalizálni tudták a vereséget. 

 

A vasárnapi bajnokin a Bodrum ellen már lényegesen hatékonyabb volt a játék minden elemében a Botas. Ha lesznek is hiányzóik az Európa Kupában, azzal a teljesítménnyel már elérhető számukra a győzelem.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: