U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Aleksandra Crvendakic az "Év Játékosa" 2018-ban Szerbiában

2019.01.11. 15:02 | Európa

Pénteken került sor Belgrádban a Crowne Plaza Hotel különtermében a Szerb Kosárlabda Szövetség hagyományos díjátadójára. 2018-ban a női kosárlabdában az "Év Játékosa" Aleksandra Crvendakic lett. Gratulálunk az elismeréshez!

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

Szerbiában sportújságírók szavaznak az "Év Játékosa" díjról. A női szakágban Aleksandra Crvendakic, a Sopron Basket klasszisa nagy fölénnyel végzett az élen. 22 szavazatot kapott, míg mögötte a második helyen Sonja Petrovic (Dinamo Kurszk) zárt 9 szavazattal. Magyar kötődés, hogy egy voksot Jelena Milovanovic is kapott.

 

A szerb szövetség közleménye kiemeli Crvendakic 2018-as évét méltatva, hogy a magyar bajnoki cím mellett klubcsapatával Euroliga döntőt játszott. Hangsúlyozzák, hogy a WNBA előszezonjában a tengerentúlon is megmutatta magát. Ahogy arról nyáron lapunknak is hírt adtunk: Crvendakic a teljes válogatott programot is végig dolgozta. Kínában a három állomásos Négy Nemzet Tornáján az együttes legjobbjának bizonyult.

 

 

A pénteki esemény másik fontos bejelentése az volt, hogy a Raiffeisen Bank a szerb szövetség hivatalos, kiemelt partnere lett. A pénzintézet nagyon jelentős anyagi támogatást vállalt, ami stabilizálhatja az ottani szövetség munkáját.

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: