Európa-bajnokság 2019

Megújította együttműködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK

2019.02.08. 16:36 | Magyarország

Pénteken délután megújította az egy esztendővel ezelőtt kötött együttműködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK. A klub hivatalos honlapjának beszámolója a sajtóeseményről.

 

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

 

Forrás: DVTK hivatalos honlap

 

Pénteken délután megújította az egy esztendővel ez előtt kötött együttműködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK. A Kisavason található étteremben a klub nevében Medgyessy Dóra, Zele Dorina, Kányási Veronika és Hatvani Olivér köszönte meg a támogatást.

 

- Egy évvel ez előtt indult el az együttműködés a Creppy PalacsintaHáz Étterem és az Aluinvent DVTK között és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy kicsit mi is részesei lehetünk annak a sikernek, amit a kosaras lányok hétről-hétre elérnek - mondta el Oszlánczi Réka, a Creppy alapítója. - Ezt a sikeres együttműködést a jövőben is szeretnénk folytatni, hiszen nagyon büszkék vagyunk városunk kiváló kosárlabdázó hölgyeire. Szívügyünk az, hogy lehetőségeinkhez mérten támogassuk a lányokat. Mivel tudjuk, hogy a lányok nagyon szeretik a palacsintát, mi lehetne jobb támogatás annál, mint hogy a következő évben is ellátjuk őket finomabbnál-finomabb palacsintákkal. Együtt vagyunk, a csapatot közösen alkotjuk, és mivel egységben az erő, bízom benne, hogy sok szép sikernek örülhetünk majd a jövőben is. Hajrá DVTK, hajrá lányok!

 

 

- Nagyon örülünk neki, hogy elindult ez az együttműködés, hiszen létfontosságú, hogy az edzések után a sportolóink megfelelően regenerálódjanak és táplálkozzanak - tette hozzá a klub nevében Hatvani Olivér. - A palacsintáknak köszönhetően a játékosok számára szükséges szénhidrátbevitelt is meg tudjuk oldani. Dobó István azt mondta, hogy a vár ereje nem a falak vastagságában van, hanem a várat védők hősiességében. Mi is azt valljuk, hogy a klub ereje elsősorban a klubot segítő támogatóinkban van. A DVTK nevében nagyon szépen köszönjük a támogatást!

 

Forrás: DVTK hivatalos honlap


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: