Európa-bajnokság 2019

Cyesha Goree bemutatkozott a Salamanca színeiben

2019.02.09. 21:28 | Spanyolország

Szombaton és vasárnap rendezik a spanyol élvonal 19. fordulóját. A címvédő Salamanca már szombaton este pályára lépett és ott volt a csapatuk keretében a válogatottunkban honosítottként pályára lépő Cyesha Goree is.

 

Fotó: Perfumerías Avenida

Fotó: Perfumerías Avenida


Múlt héten nagy terjedelemben beszámoltunk Cyesha Goree Salamancába szerződéséről. A játékengedélyét a spanyol bajnok szerdai Euroliga meccséig ugyan nem sikerült elintézni, de szombaton este az Ensino Lugo otthonában bajnoki találkozón már ott lehetett a pályán. A Salamanca nagy csatában 67-59-es győzelmet aratott. Goree közel 16 percet töltött a pályán, 4 pont, 1 gólpassz és 1 szerzett labda került a statisztikai lapjára.

 


Szoros meccset vívott a Salamanca, ahol 10 perc után 19-17-re vezettek. A második etapban 7-9 pont között állt be a különbség. A 31-24-es félidőt követően a harmadik negyedben kétszámjegyűre nőtt a címvédő előnye. A hazaiak azonban nem adták fel. Még a kézsérüléssel bajlódó Angela Salvadores nélkül is fel tudtak zárkózni. A negyedik negyedben 54-44 után 56-55-re megközelítették a Salamancát. A fordítás nem jött össze, így végül szoros végjátékban érvényesült a papírforma.

 

Fotó: Perfumerías Avenida

Fotó: Perfumerías Avenida


Eredmény
Ensino Lugo - Perfumerias Avenida Salamanca 59-67 (17-19, 7-12, 20-18, 15-18)


Statisztika

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: