Európa-bajnokság 2019

Végleges a 2019-es Európa-bajnokság menetrendje

2019.02.13. 18:43 | Magyar válogatott

A FIBA és a nemzeti szervezőbizottságok elkészítették a 2019-es szerb-lett közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság hivatalos menetrendjét és csarnokbeosztását.

 


A 2019-es kontinenstorna küzdelmeit június 27. és július 7. között bonyolítják le. A csoportmeccseknek a lett főváros Riga, illetve Szerbiában Nis és Zrenjanin (Nagybecskerek) városa ad otthont. A kontinenstorna végjátékára pedig Belgrádban kerül sor. A magyar válogatott a C-csoportba került Törökország, Olaszország és Szlovénia mellé.


A torna beosztását a FIBA nemzeti szervezőbizottságokkal és a kiemelt médiapartnerekkel egyeztetve készítette el. Hivatalossá vált, hogy a magyar válogatott a csoportmeccseit Nis városában játssza. A mieink június 27-én csütörtökön 16 órától Szlovénia ellen mutatkoznak be. Másnap, június 28-án, pénteken 18 óra 30 perctől mérkőzünk Olaszországgal. A szünnapot követően pedig június 30-án, vasárnap 16 órától Törökország ellen zárjuk a csoportkört.

 


A csoportkörben minden nap nyolc mérkőzést bonyolítanak le. Az első találkozó a játéknapokon délben kezdődik és az utolsó pedig 20 óra 30 perctől. Az is eldőlt, hogy július 7-én vasárnap 17 óra 30 perctől rendezik Belgrádban a bronzmeccset és 20 óra 30 perctől a finálét.


A teljes menetrend

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: