Európa-bajnokság 2019

Candace Parker és A’ja Wilson az NBA All-Star zsákolóverseny zsűrijében

2019.02.14. 03:33 | WNBA

Ahogy arról korábban nagy terjedelemben beszámoltunk, évről évre igyekeznek az NBA All-Star gálán a WNBA sztárjainak is több lehetséget adni. Abban a reményben, hogy ezzel is sikerül egy kicsit fokozni az érdeklődést a liga küzdelmei iránt. A szombati zsákolóverseny zsűrijében Candace Parker és A’ja Wilson is helyet kapott.

 

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

 

 

Február 15. és 17. között az Észak-Karolinai Charlotte városa ad otthont az NBA 2019-es All-Star hétvégéjének. A zsákolóversenyre magyar idő szerint szombatról vasárnapra virradóra kerül sor hajnali két órától. A résztvevők Miles Bridges (Hornets), John Collins (Hawks) Hamidou Diallo (Thunder) és Dennis Smith Jr. (Knicks). A zsűriben Parker és Wilson mellett Alonzo Mourning, David Thompson és Dee Brown szerepel.

 

Idén a hírességek, közéleti személyiségek mérkőzésén (2019 NBA Celebrity All-Star Game) kapnak még nagyobb szerepet a női szakág ismert alakjai. Dawn Staley és Sue Bird edzőként szerepel majd az eseményen, míg A’ja Wilson és Stefanie Dolson játékosként. Eközben pedig az ESPN-nél főállásban dolgozó Chiney Ogwumike lesz a közvetítés egyik szakkommentátora.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: