U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Képriport: megkezdődött a szerbiai helyszínekre a 2019-es Európa-bajnokság jegyértékesítése

2019.03.11. 01:20 | Európa

Március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon megkezdődött a jegyértékesítés a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság szerbiai helyszíneire. A helyi kosárlabda szövetség ebből az alkalomból szervezett sajtóeseményt.

 

Fotó: KSS.rs

 

Mint ismert, február közepén vált véglegessé a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság menetrendje és csarnok-beosztása. A csoportmeccseknek a lett főváros Riga, illetve Szerbiában Nis és Zrenjanin (Nagybecskerek) városa ad otthont. A magyar válogatott a csoportmeccseit Nis városában játssza. A kontinenstorna végjátékára Belgrádban kerül sor. A mieink a C-csoportba kerültek Törökország, Olaszország és Szlovénia mellé.

 

 

A lettországi helyszínre már korábban élesítették a jegyértékesítést. A szerbiai találkozókra ez pénteken indult. A FIBA vonatkozó felületein IDE KATTINTVA minden információt megtalálni erről. A jegyértékesítést indító rendezvényen a torna nagykövete Natasa Kovacevic és Dejan Tomasevic, a szerb szövetség főtitkára, a szervezőbizottság szakmai elnöke vett részt. Ünnepélyes keretek között adták át az első két jegy-vásárolónak a belépőiket. Az alábbiakban erről láthatunk képriportot.

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

Fotó: KSS.rsFotó: KSS.rs

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: