U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Nagy Dorottyáék a Divízió II-es országos főtáblán

2019.03.11. 15:02 | NCAA Női kosárlabda

Nagy terjedelemben beszámoltunk arról, hogy a Tampa Spartans együttese kiélezett küzdelemben alulmaradt a Sunshine State Konferencia negyeddöntőjében. A csapat számára azzal a konferencia-küzdelmek lezárultak az évadra, de az NCAA Divízió II-es női kosárlabda bajnokságának országos 64-es főtáblájának mezőnyébe a szakemberek beválasztották a csapatot.

 

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

 

Az NCAA Division II Women’s Basketball Committee hétfőn hajnalban mutatta be az egyetemi második vonal 64 csapatos országos főtábláját. Az ide tartozó 24 Konferencia bajnoka automatikusan felkerült a táblára, míg a további 40 helyet a szezon során elért eredmények alapján részben a Divízió I-ben is alkalmazott statisztikai összehasonlítás elvégzése után töltötték fel.

 

A Tampa nem futott rossz szezont a némileg váratlan negyeddöntős vereség ellenére. Végül 21 győzelemmel és 8 vereséggel zárták az alapszakaszt, ami saját Konferenciájukban szereplő riválisok ellen 15/5-ös mutatót jelentett. Ennek megfelelően, ha izgulni is kellett, de volt esély arra, hogy a szakemberek lehetőséget adnak a legnagyobb porondon. Szerencsére így is történt, Nagy Dorottyának tehát pénteken este a Lee University csapata ellen szurkolhatunk.

 

 

A Divízió II-es országos bajnokság alkalmával nyolc darab nyolccsapatos régióban kezdődik meg a küzdelem március 15-én. A Tampa a Déli Régióba (South Region) nyert besorolást, melynek küzdelmeit a Florida Southern College rendezi a lakeland-i Jenkins Fieldhouse aréna falai között. A Tampát a szakemberek az 5. helyen emelték ki és így kapták meg a 4. Lee-t ellenfélnek.

 

Fotó: tampaspartans.com

Fotó: tampaspartans.com

 

Ágrajz

 

(A képre kattintva nagyítható a táblázat.)


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: