U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Négy Konferenciában avattak bajnokot

2019.03.13. 19:58 | NCAA Női kosárlabda

Keddről szerdára virradóra az NCAA Divízió I-es női kosaras versenyrendszerét tekintve négy Konferenciában avattak bajnokot.  Rövid áttekintés.

 

Fotó: NCAA

Fotó: NCAA

 

A DePaul nyerte a BigEast döntőjét. Az elmúlt napok legjobb fináléját láthattuk, mely során a Marquette gárdáját 74-73-ra múlták felül. Chante Stonewall 5.4 másodperccel a vége előtt hozta össze a győzelmet jelentő 3+1-es helyzetet.

 

A Horizon League Konferencia döntőjében a Wright State 55-52-verte a Green Bay-t. A fordulatos találkozón a negyedik negyedben mindkét fél bemutatott egy nagyobb futást (10-0, 11-2). A meccs hőse pedig Emily Vogelpohl lett, aki a záró szakaszban csapata pontjainak felét jegyezte, szám szerint 8-at és a vezetésével végül a Wright State megszerezte a trófeát. Ebben a Konferenciában az elmúlt négy évben a Green Bay volt a bajnok.

 

 

A South Dakota State a Summit League Konferencia döntőjében 83-71-re verte a South Dakotát. Az elmúlt 11 évet tekintve 9. alkalommal értek fel a csúcsra. Itt is a negyedik negyed döntött a felek között. Addig szoros volt a találkozó. Macy Miller 30 pontját kell kiemelni.
 

A West Coast Konferencia döntőjében a Brigham Young a Gonzagát 82-68 arányban győzte le. Ezt a finálét a 23-7-es második etap eldöntötte. Brenna Chase 25, Shaylee Gonzales 20 pontot ért el a BYU-nál.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: