U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Zabiny Brno már négy között Csehországban, a Nymburk hátrányban

2019.03.14. 22:57 | Csehország

Megkezdődtek a bajnoki negyeddöntő párharcok Csehországban. Az EWBL Final Four miatt a Zabiny Brno sűrített menetrendben le is játszotta mind a három meccsét a napokban és 3-0-val biztosította helyét a négy között. A másik három párharcban az első találkozókon vannak túl.

 

Fotó: Facebook.com/zabiny

Fotó: Facebook.com/zabiny


Csehországban már a negyeddöntők (is) az egyik fél harmadik győzelméig tartanak. A klasszikus beosztást alkalmazzák, ahol az első, a harmadik és szükség esetén az ötödik meccset rendezi a magasabban rangsorolt gárda. A második és szükség esetén a negyedik találkozót az alacsonyabban rangsorolt fél.


A hétvégén kerül sor az EWBL Final Four-ra, így a Zabiny Brno ez előtt igyekezett besűríteni a naptárába az első három meccset. Ebben partnerük volt a Loko Trutnov, akiket a papírformának megfelelően 3-0-val le is győztek a brnóiak. Az első találkozón 78-44-es sikert aratott a Zabiny Brno. A másodikat idegenben 87-73-ra nyerték, míg a harmadikat hazai pályán – a kulcsembereikkel némileg tartalékolva – nagy csatában 96-92-re.

 


A másik három párosításban szerdán az első meccseket teljesítették. Az Euroliga Final Four-ra készülő USK Praha 125-31-re kiütötte a Slovanka MB-t. Alena Hanuąová 19 ponttal lett Natalia Hejkova együttesének legeredményesebbje. A KP Brno a kupa csalódása után 79-66-ra múlta felül a Slavia Prahát. Edita ©ujanová 19 egységig jutott ezen siker alkalmával. A friss kupagyőztes Hradec Kralove-t vitte tovább a lendület és óriási csatában 69-67-re nyertek a Nymburk otthonában. Ezzel elvették a magasabban jegyzett gárda pályaelőnyét.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: