U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Nagyüzem az európai pályákon

2019.03.15. 23:59

A hétvégén igazi nagyüzem lesz az európai pályákon. Rajtol az orosz rájátszás, Spanyolországban csúcsrangadót rendeznek, de a többi topligában is lesznek érdekes meccsek.

 

Vasárnap rajtol a rájátszás Ororszországban. A negyeddöntő párharcokhoz már közöltünk részletes beharangozót. A papírforma szerint a címvédő UMMC Jekatyerinburg, a Dinamo Kurszk és a Nagyezsda Orenburg is favorit. Törökországban úgy érkezik el a 22. bajnoki forduló, hogy nemzetközi porondon már nincsen csapatuk állva. Erre senki sem gondolt a szezon előtt. Krivacevic Tijana csapata kedd után vasárnap is rangadót játszik. A listavezető, de kisebb gödörben lévő Cukurova ellen akár esélyük is lehet a bravúrra. A Fenerbahce a Canik vendégeként nem hibázhat, ahogy a Hatay az Adana ellen sem. A középmezőnyben a Mersin-Ormanspor csata ígérkezik érdekesnek.

 

 

Spanyolországban a Salamanca - Girona csúcsrangadó uralja a címlapokat. Óriási a tét, hiszen jó eséllyel eldőlhet az alapszakasz első helye. A két élcsapat mögötti közvetlen üldözőboly tagjai a kötelező siker megszerzésének reményében léphetnek pályára. Franciaországban a Bourges vendégjátéka a Landes otthonában a hétvége kiemelt meccse. A Lyon a Mondeville, a Lattes Montpellier a Hainaut Basket otthonában húzhatja be az újabb diadalt. A Carolo-nak lehetnek nehéz percei a Landernau csarnokában. Olaszországban a listavezető Reyer Venezia nem hibázhat Empoliban. A Famila Schio-t - különösen a törökországi túra után - megszorongathatja az Allianz Geas S.S.Giovanni. A Ragusának kötelező a siker a Battipaglia ellen.

 

Szlovákiában a negyeddöntők szerdai lezárása után majd jövő héten jönnek az elődöntők. Lengyelországból a Wisła CanPack Kraków - Artego Bydgoszcz rangadó kívánkozik az élre. A Polkowice, a Gdynia és a Wroclaw esélyesként lép pályára. Romániában pedig a felsőházban az élcsapatok közül a Sepsiszentgyörgyre brassói vendégjáték vár, a Szatmárnémeti pedig Aradon szerepel.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: