Európa-bajnokság 2019

Az USK Praha, a KP Brno és a Hradec Kralove 2-0-ra vezet a cseh negyeddöntőben

2019.03.17. 19:05 | Csehország

Azok után, hogy a Zabiny Brno már szerdán biztosította a helyét a legjobb négy között a cseh élvonalban, a hétvégén a másik három negyeddöntő párharcban lejátszották a második meccseket. Összefoglaló.

 

Fotó: uskbasket.cz

Fotó: uskbasket.cz

 

A hétvégi EWBL Final Four miatt kellett gyorsított menetrend szerint lejátszani a Zabiny Brno - Loko Trutnov párharcot. A másik három párosításban az egyik fél harmadik sikeréig tartó negyeddöntők során maradt a klasszikus menetrend. Ennek megfelelően a hétvégén bonyolították le az alacsonyabban rangsorolt alakulatok otthonában a második találkozókat.

 

 

A papírformának megfelelően az USK Praha 107-50-re kiütötte a Slovanka MB alakulatát és ezzel 2-0-s előnyre tett szert. Marija Rezan 20 ponttal vezette győzelemre a csapatát. A KP Brno 74-67-es sikert aratott a Slavia Praha otthonában és ezzel szintén egy sikerre került a finálétól. Eva Kopecká 19, Michaela Stará 18 pontot jegyzett a keretükben. A Hradec Kralove pedig meglepetésre 91-51-re átgázolt Nyumburk-on, amivel szintén 2-0-s előnybe került.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: