U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

100 nap múlva kezdődik a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság

2019.03.19. 09:35 | Európa

100 nap múlva, egészen pontosan 2019. június 27-én kezdetét veszi a szerb-lett közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokság.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

 

A nyári kontinenstorna előkészületei a 100 napos hajrába fordulva gőzerővel folynak. Mint ismert, február közepén vált véglegessé a 2019-es női kosárlabda Európa-bajnokság menetrendje és csarnok-beosztása. A csoportmeccseknek a lett főváros Riga, illetve Szerbiában Nis és Zrenjanin (Nagybecskerek) városa ad otthont. A magyar válogatott a csoportmeccseit Nis városában játssza. A kontinenstorna végjátékára Belgrádban kerül sor. A mieink a C-csoportba kerültek Törökország, Olaszország és Szlovénia mellé.

 

 

Az Európa-bajnokság programját nézve a magyar lányok 100 nap múlva június 27-én csütörtökön 16 órától Szlovénia ellen mutatkoznak be. Másnap, június 28-án, pénteken 18 óra 30 perctől mérkőzünk Olaszországgal. A szünnapot követően pedig június 30-án, vasárnap 16 órától Törökország ellen zárjuk a csoportkört. A lettországi helyszínre már év végén élesítették a jegyértékesítést. A szerbiai találkozókra ez március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon indult. A FIBA vonatkozó felületein IDE KATTINTVA minden információt megtalálni erről.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: