Európa-bajnokság 2019

Alakul a Phoenix Mercury kerete az előttünk álló szezonra

2019.03.22. 16:37 | WNBA

A WNBA-ben Yvonne Turner-t is soraiban tudó Phoenix Mercury két fontos bejelentést tett.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

Hosszabbított a Phoenix Mercury gárdájával DeWanna Bonner. A klasszis magas játékos 2018-ban az év visszatérője volt. Egy év kihagyás után pályafutása egyik legjobb szezonját teljesítette 17.3 pont, 7.2 lepattanó és 3.2 gólpassz átlaggal. Diana Taurasi és Brittney Griner mellett igazi vezérré nőtte ki magát.

 

"Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy egy bajnokesélyes csapathoz szükség van "Nagy Hármasra". Azzal, hogy DB visszatér hozzánk a következő évadra, a világ 15 legmagasabban jegyzett játékosa közül hárman nálunk fognak játszani." - fogalmazott a Phoenix Mercury közleményében Jim Pitman GM.

 

 

A napokban az is hivatalossá vált, hogy a súlyos térdsérüléséből történő felépülését követően a Mercury-hoz tér vissza Sancho Lyttle. A spanyol válogatott centere 2018 nyarán 18 meccsen léphetett pályára kiesését megelőzően és ezeken 7.9 pont, 5.3 lepattanó volt az átlaga.

 

A Mercury kerete szépen formálódik az új szezonra. Korábban megszerezték Essence Carson-t és Odyssey Sims-t, miközben Yvonne Turner mellett Briann January is hosszabbított.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: