U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Cyesha Goree-val a soraiban értékes idegenbeli győzelmet aratott a Salamanca

2019.03.23. 21:14 | Spanyolország

Négy mérkőzést bonyolítottak le eddig a spanyol élvonal 24. fordulójából. A Salamanca Cyesha Goree-val a soraiban értékes idegenbeli győzelmet aratott és ezzel megerősítette vezető helyét a tabellán.

 

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

Fotó: perfumeriasavenidabaloncesto.com

 

Múlt héten bajnoki rangadón kiütötte a Gironát a Salamanca és ezzel az élre állt a táblázaton. Szombaton az IDK Gipuzkoa otthonában abban a reményben léptek pályára, hogy egy sikerükkel megerősítik vezető helyüket. Ezt végül remek játékkal, a vártnál talán még könnyebben is érték el. A Salamanca végig vezetve 69-42-re győzte le az IDK Gipuzkoát.

 

 

A San Sebastian-i gárda nem tudta megnehezíteni a Salamanca dolgát. Már a félidőre 35-21-re lépett el a címvédő. A harmadik etapban pedig egy újabb 10-0-s futást bemutatva végleg leszakította riválisát a Salamanca. A különbség innentől 20 egység felett állandósult. A magabiztos siker alkalmával Cyesha Goree 17 perc alatt 4 ponttal és 4 lepattanóval zárt.

 

A másik három lejátszott meccset tekintve a Valencia 10 ponttal múlta felül az Araski-t. A Cadi La Seu a Bembibre alakulatánál bizonyult jobbnak 79-55 arányban. A Quesos El Pastor pedig a Nissan Al-Qázeres Extremadura otthonában aratott 71-68-as sikert.

 

Eredmények

Nissan Al-Qázeres Extremadura - Quesos El Pastor 68-71
IDK Gipuzkoa - Perfumerias Avenida Salamanca 42-69
Valencia B.C. - Lacturale Araski 73-63
Cadi La Seu - Bembibre 79-55

 

Tabella


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: