U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Négy mérkőzés szombaton a hazai élvonalban

2019.03.23. 09:33 | Magyar Bajnokság

Szombaton négy mérkőzésre kerül sor a hazai élvonal 21. fordulójában. Az alábbiakban az élő eseménykövetéshez ajánlunk linkeket, illetve olvashatóak korábbi beharangozóink.

 


Élőképes közvetítés ITT látható a mindiGO Sport felületén

 

Élő statisztika IDE KATTINTVA érhető el 

 

Menetrend

 

16:00 ELTE BEAC Újbuda - Sopron Basket
18:00 Vasas Akadémia - ZTE Női Kosárlabda Klub
18:00 VBW CEKK Cegléd - Atomerőmű KSC Szekszárd
18:00 MTK-Budapest - Aluinvent DVTK

 

  

BEHARANGOZÓ

 

Szombaton négy mérkőzést bonyolítanak le. A címvédő Sopron Basket 16 órától az ELTE-BEAC Újbuda vendége lesz. A soproni csapat magabiztos győzelem reményében léphet pályára. Ahogy közeledik az újabb hazai rendezésű Euroliga Final Four, nyilván Sopronban már egyre inkább az arra való felkészülés kerül a középpontba. A BEAC-nak matematikai esélye a felsőházi rájátszásra már nincs, de új légióssal kiegészített keretével két jó meccset játszott a ZTE-vel. Ezek a teljesítmények pedig az alsóházi rájátszásban igazán kamatozhatnak. Az Aluinvent DVTK a múlt heti szekszárdi sikerével nagy lépést tett az alapszakasz második helye felé. Ezt a kedvező pozícióját erősítheti meg szombaton 18 órától, amikor az MTK vendége lesz. A sereghajtótól meglepetés lenne egy szorosabb találkozó kikényszerítése.

 

Szintén szombaton 18 órától lép pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd a VBW CEKK Cegléd vendégeként. Sorozatban három mérkőzést nyert a CEKK, amivel rájátszást érő helyre lépett előre a tabellán. Bár a szekszárdi keret erősebb, jobb szerkezetű, több variációs lehetőséget kínál, de ilyen előzmények után így is maximális koncentrációra lesz szüksége a győzelem megszerzéséhez a ceglédi csarnokban. A ZTE NKK eközben a Vasas Akadémia otthonában szerepel. Ugyanez mondható el itt is, tehát a bajnoki tabellán jelenleg 4. pozícióért küzdő ZTE esélyesebb, de ezen fölénye érvényesítésében nem lesz egyszerű dolga. Különösen úgy, hogy a BEAC ellen az elmúlt hetekben két alkalommal akadtak nehezebb peridusai a zalaegerszegi gárdának. A Vasast továbbra is szervezett játék, eredményes teljesítmények és tisztes helytállás jellemzi. Még a rájátszásra is van matematikai esélye, ami tovább emeli az összecsapás tétjét.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: