U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A Famila Schio nyerte az olasz alapszakaszt

2019.03.24. 22:58 | Olaszország

Nem mindennapi izgalmakat hozott az olasz élvonal alapszakaszának utolsó fordulója. A Reyer Venezia váratlan vereséget szenvedett, így a Famila Schio megnyerte az alapszakaszt.

 

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

 

Meglepetésre a Reyer Venezia 55-54-re alulmaradt a Fila San Martnio otthonában. A 29-29-es félidőt követően a harmadik negyed végén 45-40-re mentek a valenceiek. Sőt, még az utolsó 5 percbe fordulva is 50-44-es előnyben voltak. Innen azonban nagy hajrába kezdett a Fila San Martino. Felzárkóztak, majd 4 másodperccel a vége előtt amerikai légiósuk megszerezte számukra a győztes találatot.

 

A Reyer Venezia veresége megteremtette az esélyt a Famila Schio számára az alapszakasz megnyerésére. A címvédő élt ezzel és 79-63-ra a papírformának megfelelően legyőzték az Empoli-t. Nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A 25-9-es harmadik negyedben eldöntötte a mecscet a Schio, melynek keretéből Allie Quigley és Sandrine Gruda is pihenőt kapott. Jackie Gemelos 18 és Jantel Lavender 17 pontját kell kiemelni.

 

 

A tabellát nézve a harmadik helyre a Torinót legyőző Ragusa futott be, míg a Fila San Martino bravúrgyőzelme azt jelenti, hogy a negyedik helyen zártak. A szezont extrán kezdő Broni-t előzték meg az utolsó fordulóban.

 

Eredmények

Elcos Broni - Meccanica Nova Vigarano 84-52
Fila San Martino di Lupari - Umana Reyer Venezia 55-54
Use Scotti Rosa Empoli - Famila Wuber Schio 63-79
Allianz Geas S.S.Giovanni - O.ME.P.S. Givova Battipaglia 67 47
Passalacqua Ragusa - Iren Fixi Torino 96-78

 

Tabella


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: