U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Az Orenburg túlórázik az orosz negyeddöntőben

2019.03.24. 19:57 | Oroszország

Lejátszották az orosz negyeddöntő párharcok második mérkőzéseit. A magasabban rangsorolt gárdák otthonába költöztek a felek. Három párharc lezárult, de kisebb meglepetésre a Nagyezsda Orenburgra sorsdöntő harmadik meccs vár.

 

Fotó: orenbasket.ru

Fotó: orenbasket.ru

 

Úgy tűnik, hogy a csütörtöki olaszországi Európa Kupa elődöntő sokat kivett a Nagyezsda Orenburg játékosaiból. Hazai pályán a negyeddöntő második meccsén 82-75-ös vereséget szenvedtek az Enisey Krasznojarszktól. Ezzel 1-1-re módosult a párharc állása és hétfőn már le is játsszák a felek Orenburgban a sorsdöntő harmadik meccset. Elfáradt a második találkozó hajrájára az Orenburg. A harmadik negyed közepéig 53-47-ig kézben tartották az irányítást. Az utolsó 15 percben azonban fokozatosan a Krasznojarszk került fölénybe és Stephanie Mavunga 30 pont, 11 lepattanós dupla-duplájával behúzták a győzelmet.

 

 

A másik három párharc 2-0-val lezárult. A címvédő UMMC Jekatyerinburg 90-52-re múlta felül a Dinamo Novoszibirszket. A 22-5-ös első negyedben eldőltek a lényeges kérdések. Kayla McBride 25 pontig jutott, míg Raisa Musina 15 pontos, 11 lepattanós dupla-duplát jegyzett. A Dinamo Kurszk 101-46-ra múlta felül a Szpartak Moszkvát. A félidőre 24 pontos különbség alakult ki a felek között. Natasha Howard 24 ponttal, 13 lepattanóval ért el dupla-duplát. Az MBA Moszkva pedig 93-63-ra győzte le az Inventa Kurszkot.

 

Az elődöntőben az UMMC Jekatyerinburg az MBA Moszkvával találkozik. A Dinamo Kurszkra pedig a Nagyezsda Orenburg - Enisey Krasznojarszk párharc továbbjutóva vár.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: