U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Az Orenburg is a négy között Oroszországban

2019.03.25. 19:14 | Oroszország

Egy párosításban rendeztek sorsdöntő harmadik meccset az orosz negyeddöntők alkalmával. Ezen a Nagyezsda Orenburg 65-61-re legyőzte az Enisey Krasznojarszkot és ezzel biztosította helyét a legjobb négy között.

 

Fotó: orenbasket.ru

Fotó: orenbasket.ru

 

Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap a Krasznojarszk 82-75-ös győzelmet aratott az Orenburg otthonában ezzel 1-1-re módosította az egyik fél második sikeréig tartó párharcot. A végig szoros találkozón a hajrára elfáradt az Orenburg és ezt remekül használta ki a Krasznojarszk.

 

 

A hétfői sorsdöntő harmadik meccsről, melyet szintén az Orenburg otthonában rendeztek, ugyanúgy elmondható, hogy végig szorosan alakult. A félidőben úgy vezetett 33-28-ra a házigazda, hogy Brionna Jones már ekkor 15 pontnál járt. A harmadik etap végén 45-44-re a Krasznojarszk ment. Az utolsó két percbe 59-59-ről érkeztek a felek és itt végül óriási csatában 65-61-re behúzta a győzelmet az Orenburg.

 

Oroszországban az elődöntő párharcok a hétvégén kezdődnek. A felső ágon a címvédő UMMC Jekatyerinburg az MBA Moszkvával mérkőzik. Az alsó ágon pedig Dinamo Kurszk - Nagyezsda Orenburg csata lesz. Az egyik fél harmadik sikeréig tartanak a párharcok és 2-2-1-es rendszerben bonyolítják le őket.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: