U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Minden készen áll Sopronban az Euroliga Final4 rajtjára

2019.04.12. 15:24 | EuroLiga

Pénteken 17 órától az USK Praha és a Dinamo Kurszk elődöntőjével megkezdődik Sopronban a 2019-es női kosárlabda Euroliga Final4. A Novomatic Arénában ülve bátran kijelenthető, hogy minden készen áll a rajtra.

 

 

Írta: Nagy Norbert

 

A tavalyi évhez hasonlóan impozánsan feldíszítésre került a Novomatic Aréna az eseményre. Kívül-belül az Euroliga jellegzetes logója és hivatalos színei köszönnek vissza. Az aréna falain belül pedig egy teljesen megszépült létesítménnyel találkozhatunk. Szinte vonzza a szemet a négy oldalú, minden igényt kielégítő kivetítő. Ezen egyelőre a FIBA európai női kosaras eseményeinek legemlékezetesebb pillanatait láthatjuk. Később azonban a közönség minden fontos információt megtalál rajta. Eközben a mobil-lelátó, mellyel 3000 néző befogadására bővült a csarnok, gyönyörűen magasodik a pálya fölé.

 

 

A csarnok előterében már a 2019-es Európa-bajnokság kabala-figuráival, a Pick and Roll macskákkal lehet képet készíteni. Természetesen szakemberekből sincs hiány. Nem csak hazánkból, de a környező országokból is sokan érkeztek, hogy megtekintsék a legjobb európai csapatokat. Éppen az akkreditáció átvételekor érkeztek meg rendőri felvezetéssel az első elődöntő résztvevői. Amikor a csapatok kifutottak bemelegíteni érezhető volt a feszültség. Túlzás nélkül a szezon eddigi legfontosabb 40 perce előtt állnak a felek. Lucas Mondelo és Natalia Hejkova is stábjával egyeztetve töltötte a mérkőzés előtti utolsó nyugodt perceket. Hamarosan USK Praha - Dinamo Kurszk elődöntő.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: