U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Krivacevic Tijanáékra erős ellenfél vár a török negyeddöntőben

2019.04.13. 17:47 | Törökország

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a török élvonal alapszakasza szombat délután lezárult. Kialakult a negyeddöntők párosítása. A Botas Krivacevic Tijanával a soraiban a 4. helyre futott be. Az ellenfelük a Mersin lesz.

 

Fotó: habertaseli.com

Fotó: habertaseli.com

 

Minden jegyzettebb ligában, így természetesen a törökben is, a 4. és az 5. csatája tűnik előzetesen a legkiélezettebbnek. A Botas-ra többek között Gintare Petronyte-t, Yvonne Anderson-t vagy éppen Sasa Cado-t foglalkoztató rivális vár. Krivacevicék már kétszer verték idén a Mersin-t, de a második meccset is január végén lejátszották. Azóta pedig a Mersin rendezte sorait.

 

A többi párharcot nézve a Cukurovának még a kisebb megtorpanása ellenése sem okozhat gondot az Ormanspor. A Fenerbahce - Besiktas és a Hatay - Galatasaray csaták viszont tartogathatnak fordulatokat. Egyik idei Euroliga résztvevő sem mehet biztosra.

 

 

Törökországban kedden kezdődik a rájátszás. A negyeddöntők az egyik fél második sikeréig tartanak és az első, illetve szükség esetén a harmadik meccset rendezi a magasabban jegyzett gárda.

 

A párosítások:

Çukurova Basketbol (1.) - OGM Ormanspor (8.)
Fenerbahçe (2.) - Beşiktaş (7.)
Hatay Büyükşehir Belediyespor (3.) - Galatasaray (6.)
Botaş (4.) - Mersin Büyükşehir Belediyespor (5.)


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: