Európa-bajnokság 2019

A Gorzow lesz a CCC Polkowice ellenfele a lengyel döntőben

2019.04.18. 19:15 | Lengyelország

A CCC Polkowice szerdai továbbjutása után a másik elődöntő is lezárult Lengyelországban. A Gorzow 82-56-ra múlta felül a Sleza Wroclaw alakulatát és ezzel 3-1 arányban megnyerte a párharcot. Kilenc év után jutott ismét döntőbe Lengyelországban a Gorzow, mely a bajnoki alapszakaszt mindössze a 7. helyen zárta.

 

Fotó: Facebook.com/azsajpgorzow

Fotó: Facebook.com/azsajpgorzow

 

A Gorzow két idegenbeli siker után szerdán hazai pályán vereséget szenvedett a Sleza Wroclaw-tól. Ennek ellenére csütörtök délután 2-1-es előnyben még maradt egy esélye otthon kivívni a döntőbe kerülést az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. A kicsi csarnokban zsúfult ház előtt rendezett extra hangulatú meccsen a Gorzow esélyt sem adott riválisának. Már a félidőben 42-23-ra vezettek.

 

 

A Sleza Wroclaw a harmadik negyedben hitét is elveszítette, így a hazaiak felszabadult és ponterős játéka mellett zárult az elődöntő. A 82-56-os siker alkalmával Maryia Papova 24, Kyara Linskens 21 pontot ért el. A Gorzow kilenc év után jutott döntőbe. A finálé, mely az egyik fél harmadik sikeréig tart, kedden veszi kezdetét. Az első két meccset az alapszakaszgyőztes CCC Polkowice rendezi.

 

Eredmény

 

InvestInTheWest Enea Gorzów Wlkp. – 1KS ¦lęza Wrocław 82-56 (19-11, 23-12, 22-15, 18-18)
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc végeredménye 3-1 a Gorzów javára.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: