Európa-bajnokság 2019

Juhász Dorkáékat köszöntötték

2019.04.18. 14:27 | NCAA Női kosárlabda

Az Ohio State női kosárlabda csapata kapcsán, ahol Juhász Dorkát is követhetjük, a napokban több hír is megjelent. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.

 

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB

Fotó: Twitter.com/OhioStateWBB


Az elsőéves játékosok szerdán vehették át az ikonikus „O” betűs felsőjüket (Letter Jackets), ami mindig szimbolikus esemény. A fenti kép is itt készült.


Két új érkezőt jelentett be az Ohio State. A Pöstyén együttesét erősítő szlovák válogatott Rebeka Mikuláąiková ősszel kezdi tengerentúli egyetemi tanulmányait. A 190 cm magas erőcsatár nagy reményeket fűz az amerikai időszakhoz. A 2017-es Európa-bajnokságon a legfiatalabb pályára lépő játékos volt. Braxtin Miller pedig egy helyi irányító, aki két állami bajnoki címet is nyert és rendkívül ponterős teljesítményre képes.

 


A BigTen Konferencia eközben közzétette a 2019/2020-as évad mérkőzés-beosztását. Az Ohio State hazai pályán a Michigan, Northwestern, Penn State, Wisconsin négyessel mérkőzik. Idegenbe az Indiana, az Iowa, a Michigan State és Rutgers otthonába látogatnak. Oda-visszavágós meccseken pedig az Illinois, a Maryland, a Minnesota, a Nebraska és a Purdue lesz az ellenfelük.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: