Európa-bajnokság 2019

Kaposi Pálmát is köszöntötték a Minnesota szezonzáró rendezvényén

2019.04.19. 16:41 | NCAA Női kosárlabda

Csütörtök este került sor a University of Minnesota női kosárlabda csapatának évzáró rendezvényére, melyen Kaposi Pálmát is köszöntötték.

 

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

 

A jó hangulatú vacsorán Lindsay Whalen értékelte az évadot, mely összességében 21 győzelmet és 11 vereséget hozott a csapat számára. A BigTen Konferenciában pedig 50%-os mérleget értek el. A játékosok közül többen is karriricsúcsot jegyeztek fontos statisztikai mutatókban, ami szintén az előrelépés jele.

 

Az eseményen vehették át a hallgatók az Academic All-Big Ten elismeréset, melyben Kaposi Pálma is részesült. Erre olyanok jogosultak, akik legalább két tanévet eltöltöttek intézményüknél és a tanulmányi átlaguk 3.0 felett van.

 

 

Ugyan Kaposi Pálma végzős, de összességében a Minnesota utóbbi időben megismert magja a következő szezonra még együtt tud maradni. Nyolcan is visszatérhetnek az idei keretükből. Köztük a négy legeredményesebb játékosból hárman. Tekintve, hogy Lindsay Whalen, aki már idén is új szintet hozott, még rutinosabb lesz edzőként, joggal bizakodhatnak egy ennél is sikeresebb szezonban.

 

Fotó: Twitter.com/GopherWBB

Fotó: Twitter.com/GopherWBB


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: