Európa-bajnokság 2019

A soproni Sportdarázs bebiztosította feljutását az ANB Piros csoportjába

2019.04.20. 17:03 | Amatőr NB

Az Amatőr Bajnokságban a Zöld Csoportból - a további eredményektől függetlenül - a soproni Sportdarázs együttese bebiztosította feljutását a Piros Csoportba. A soproni együttes az elmúlt két játéknapon két győzelmet aratott. A Soproni Darazsak Akadémia beszámolója.

 

Fotó: www.sopronidarazsak.com

Fotó: www.sopronidarazsak.com

 

Forrás: Soproni Darazsak Akadémia hivatalos honlap

 

Két egymást követő nap is pályára lépett Sportdarázs csapatunk, mely pénteken elvette a MAFC hazai pályás veretlenségét, majd szombaton a déli órákban hozta a kötelező győzelmet Szolnokon. Ez egyben azt jelenti, hogy az utolsó három forduló eredményétől függetlenül feljutottunk az NB1 Amatőr bajnokság Piros csoportjába! Gratulálunk!

 

2019.04.19. NB1 Amatőr bajnokság, Zöld csoport, Budapest

 

MAFC – Sportdarázs 52-58 (16-21, 12-10, 14-13, 10-14)
Sportdarázs: Varga S. 15/3, Szeli K. 13/3, Bakó P. 10, Kocsis F. 8/3, Dömötör D. 5/3, Schöll P. 4, Dömötör P. 2, Karácsony T. 1

 

 

2019.04.20. NB1 Amatőr bajnokság, Zöld csoport, Szolnok

 

Szolnoki MÁV – Sportdarázs 46-67 (9-22, 13-13, 18-19, 6-13)
Sportdarázs: Varga S. 21/3, Szeli K. 15/3, Dömötör D. 13/6, Kocsis F. 8, Dömötör P. 4, Bakó P. 4, Schöll P. 2, Úr B. -, Karácsony T. –

 

Hollós Dániel (edző): Utolsó két idegenbeli túrán vagyunk túl. Nagypénteken a hazai pályán veretlen MAFC együtteséhez látogattunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de az egész mérkőzésen jellemző volt ránk, hogy nem tudtunk ellépni ellenfelünktől. Védekezésünknek köszönhetően viszont nagyon értékes győzelmet arattunk! Szombati napon pedig a szolnoki csapat fogadott minket, ezúton is köszönjük nekik a kedves vendéglátásukat! Próbáltam mindenkinek kellő percet biztosítani ezen a mérkőzésen. Jól kezdtük a mérkőzést és sikerült egy magabiztosabb előnyt kiharcolnunk a negyed végére, amit végig sikerült megtartanunk. Nagyon elfáradtunk ezen a hétvégén, de az egyik célunkat sikerült teljesítenünk! Az utolsó 3 hazai meccstől függetlenül kivívtuk a jogot, hogy jövőre a Piros csoportban vitézkedjünk!! Minden elismerésem a lányoké, rengeteg munkát beleraktak az idei szezonba! Nincs még vége!! 1 hét múlva a Baja csapata érkezik hozzánk, folytatni akarjuk a szép sorozatunkat! Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek, és jó pihenést a lányoknak! Megérdemlik!!


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: