Európa-bajnokság 2019

Előszezon meccsen fogadta a Phoenix Mercury a Los Angeles Sparks-ot

2019.05.12. 10:52 | WNBA

Szombatról vasárnapra virradóra a WNBA 2019-es előszezonjában a Phoenix Mercury fogadta a Los Angeles Sparks együttesét.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

Egy csapatra való klasszis hiányzott még a két keretből. Hazai oldalon Camille Little, Sancho Lyttle, a műtét után lábadozó Diana Taurasi és a munkába hétfőn bekapcsolódó Yvonne Turner nem lépett pályára. A Sparks-nál Alana Beard, Kalani Brown, Chelsea Gray, Jantel Lavender, Tierra Ruffin-Pratt, illetve Maria Vadeeva szolgálataira nem számított, nem számíthatott a szakvezetés. Ráadásul Candace Parker is mindössze perceket tudott vállalni, miután térdsérülést szenvedett. Nagy kérdés, hogy mennyire súlyos. Erről egyelőre nincs hivatalos információ.

 

 

A két csapatnál a pályára lépő klasszisok többsége 15-20 perc között kapott. A szakmai stábok elsősorban azokat nézték meg, akik értékes kiegészítő szerepet tölthetnek be az évad folyamán. A meccs szorosan alakult. Hét perccel a vége előtt 70-61-re ment a Sparks, sőt még az utolsó négy és fél percbe is 70-70-ről fordultak a felek. Érezni lehetett, hogy egyik szakvezető sem akart veszíteni. Derek Fisher számára különösen pikánsnak bizonyult az este, hiszen az első mérkőzését vívta a Sparks vezetőedzőjeként. A Mercury azonban fordított és 82-75-ös sikert aratott DeWanna Bonner 20 pontjával. A Sparks-nál Ashley Walker 16 pontját és 7 lepattanóját kell kiemelni.

 

Eredmény
Los Angeles Sparks - Phoenix Mercury 75-82 (23-21, 22-22, 18-18, 12-21)


Statisztika


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: