Európa-bajnokság 2019

A BEAC légiósa Jacinta Beckley bemutatkozott Ausztráliában

2019.05.13. 21:24 | Ausztrália

Éppen a minap tudtuk idézni az ELTE-BEAC Újbuda szezonértékelő összeállítását Jacinta Beckley-vel. A remek teljesítményt nyújtó és rendkívül szimpatikus új-zélandi center a hétvégén mutatkozott be az ausztrál Big V ligában.

 

Fotó: starweekly.com.au

Fotó: starweekly.com.au

 

Jacinta Beckley az ELTE-BEAC Újbudától a Sunbury Jets csapatához igazolt. A Melbourne városához közeli település csapata a Big V ligában szerepel. Itt a 10 együttest felvonultató mezőnyben nyolc fordulót követően 6 győzelemmel és 2 vereséggel a tabella negyedik helyén állnak.

 

 

A hétvégén Beckley győztes meccsen mutatkozhatott be, miután kiélezett csatában 84-74-re legyőzték a Hume City Broncos alakulatát. A helyszíni beszámolók kiemelik, hogy ez a ligában egy nagy presztízsű párosításnak, igazi rangadónak számít. A két csapat idén a nyitó fordulóban már találkozott és akkor a Broncos ünnepelhetett hasonlóan nagy izgalmak közepette 84-80-as sikert. Beckley a debütálása alkalmával 18 percet töltött a pályán és 5 lepattanó, illetve 1 gólpassz került a statisztikai lapjára.

 

A starweekly.com.au portálnak nyilatkozva edzője Kennedy Kereama Beckley játékintelligenciáját dicsérte, majd hozzátette, hogy idő kell, amíg beilleszkedik. A BEAC honlapjának is elmondta Beckley, célja az új-zélandi válogatottba kerülés. Nagyon sűrű válogatott program jön ősszel az Óceániai-térség csapatai számára. Új-Zéland előbb szeptember 22. és 29. között az Ázsia-bajnokságon szerepel, majd novemberben kezdődik az olimpiai selejtező sorozat számukra.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: