Európa-bajnokság 2019

Candice Dupree becsatlakozott az Indiana Fever edzésmunkájába

2019.05.13. 22:33

A hétvégén közöltünk egy részletes összeállítást az Indiana Fever együtteséről. A klub edzésmunkájába hétfőn csatlakozott be a Sopron Basket légiósa Candice Dupree.

 

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Fotó: Facebook.com/indianafever/

 

Bár a klub talán nem élvez akkora médiafigyelmet, mint a nagyobb célokért küzdő riválisaik, de természetesen az Indiana Fever-nél is javában zajlik a felkészülés az új évadra. Lesznek változások az összeállítást tekintve, melyekre építve egyértelműen az előrelépésben bíznak. Candice Dupree élő szerződéssel rendelkezik 2019-re és rá természetesen meccsnyerő vezérként számítanak. A tervek szerint már a csapat magyar idő szerint kedd esti előszezon meccsén a Chicago Sky ellen pályára is fog lépni.

 

 

A holtszezonban hosszabbított az együttessel Natalie Achonwa, a sérülés után idén visszatérő Shenise Johnson és Erica Wheeler is. A Draft-tal nem volt szerencséjük, hiszen csak a harmadik választás jogát nyerték el. Így Teaira McCowan játékjogára tudtak lecsapni. Mellette Paris Kea és Caliya Robinson érkezett az újoncok közül. Hátráltatja a munkát Victoria Vivians térdsérülése, akire az egész évadban nem számíthatnak. Magyar szemmel még a Fever kapcsán ki kell emelni, hogy náluk követhetjük a szekszárdi Erica McCall szereplését is.

 

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Fotó: Facebook.com/indianafever/


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: