Európa-bajnokság 2019

Amanda Zahui és Reshanda Gray is pályára lépett

2019.05.14. 16:11 | WNBA

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, hétfőről keddre virradóra két mérkőzést rendeztek a WNBA előszezonjában. A New York Liberty csapatában a Sopron Basket játékosa Amanda Zahui és a CMB Cargo UNI Győrt erősítő Reshanda Gray is pályára lépett.

 

Fotó: Connecticut Sun

Fotó: Connecticut Sun

 

A Conencticut Sun otthonában a New York Liberty 100-66-ra maradt alul. Ahogy a beszámolónkban is kiemeltük, amíg az elérhető legerősebb összeállításukban szerepeltek a felek, addig szorosabban alakult a csata. A Liberty lendülete a harmadik negyedben a sok cserétől előbb tört meg, mint a hazaiaké. A Sun 33-35 percen át jó ritmusban játszva, előszezonhoz képest extra dobóformával - 54.3%-os hatékonysággal céloztak mezőnyből - magabiztos sikert aratott.

 

 

Zahui és Gray más helyzetből várta az idei előszezont. Amanda Zahui helye nem lehet kérdés a Liberty keretében, bár neki majd az Európa-bajnokság miatt lesz háromhetes kihagyása. Ezen az estén a svéd center 8 percet töltött a pályán és 3 pontot ért el. Reshanda Gray számára komoly küzdelem lesz tartósan a csapatba kerülés. Kedvező előjel, hogy sokat próbálgatta a szakmai stáb. 19 perc alatt 4 pontot, 3 lepattanót és 1-1 gólpasszt, illetve szerzett labdát rögzítettek a statisztikai lapjára.

 

Fotó: Connecticut Sun

Fotó: Connecticut Sun

 

Eredmény

 

New York Liberty - Connecticut Sun 66-100 (16-26, 21-25, 11-26, 18-23)

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: