Európa-bajnokság 2019

Candace Parker-re 3-5 hét kihagyás vár

2019.05.14. 21:26 | WNBA

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Los Angeles Sparks első előszezon mérkőzésén Candace Parker mindössze három percet tudott pályán tölteni és térdsérülést szenvedett. Kedden hivatalossá vált, hogy a klasszis magas játékosra 3-5 hét kihagyás vár.

 

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

 

Kedden tartotta médianapját a Los Angeles Sparks, melyen nem volt ott Candace Parker. Igaz, nem a sérülése miatt, hanem kisebb betegség okán. Ettől függetlenül a kiváló center egészsége meghatározó téma maradt egész nap, hiszen a klub éppen a sajtóeseménye előtt hozta nyilvánosságra, hogy a bal térdében keletkezett szombati sérülése miatt 3-5 hét kihagyás vár a sztárra. Ez azt jelenti, hogy május 26-án, a Las Vegas Aces elleni hazai szezonnyitón biztosan nem lehet ott. Legkorábban június elején láthatják a szurkolók.

 

 

Parker sérülése nem jön jókor, de ilyenkor értékelődik fel igazán Chiney Ogwumike szerződtetése, aki testvérével Nnekával megoldhatja a magas posztokat. Különösen úgy, hogy a Draft-ról kifejezetten képzett center érkezett hozzájuk Kalani Brown személyében. A Sparks rotációjában bőven van belső posztos játékos. Már a klubnál dolgozik az oroszok szupertehetsége Maria Vadeeva. Igaz, neki az Európa-bajnokságra haza kell térnie. A Sparks Európából még két játékost vár. Az olasz bajnoki cím után kisebb pihenőt kapott Jantel Lavender, aki palánk alatt szintén óriási segítség lehet. Chelsea Gray pedig még döntőt vív Törökországban.

 

A Sparks az előszezonban legközelebb pénteken lép pályára, akkor a Pasadena City College edzőközpontjában a címvédő Seattle Storm-ot látják vendégül.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: