Európa-bajnokság 2019

Yvonne Turner bemutatkozott a WNBA előszezonjában

2019.05.16. 09:46 | WNBA

Szerdáról csütörtökre virradóra a Phoenix Mercury a címvédő Seattle Storm vendége volt a WNBA előszezonjában. A Mercury 87-84-es sikert aratott, Yvonne Turner 16 percet töltött a pályán.

 

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

 

Bár természetesen az előszezonban a számszerű eredmény másodlagos, de a negyedik negyedre kifejezetten felpörgették a csapatok a játékot a helyszíni beszámolók szerint. A Storm 81-77-es vezetése után a Mercury két triplával fordított és végül egy töredezett hajrát követően 87-84-es győzelmet aratott. A sikert jelentő triplát Sophie Cunningham értékesítette három másodperccel a vége előtt.

 

 

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

 

Yvonne Turner közel 16 percet töltött a pályán. Ahogy a fenti sajtófotók is mutatják, a tudósítások szerint Jordin Canadával a Storm fiatal irányítójával vívott presztízscsatát. Turner végül 3 gólpasszal és 2 lepattanóval zárt.

 

A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy mindkét oldalon bőven akadtak hiányzók. A Storm-nál Sue Bird, Alysha Clark, Jewell Loyd, Sami Whitcomb és Shavonte Zellous. A Lynx-nél pedig a műtétje után lábadozó Diana Taurasin túl Sancho Lyttle és Camille Little nem szerepelhetett. A Mercury már nem vív több előszezon mérkőzést, a Storm pénteken este a Los Angeles Sparks vendége lesz.

 

Eredmény

Phoenix Mercury - Seattle Storm 87-84 (25-24, 26-24, 16-16, 20-20)

 

Statisztika


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: