Európa-bajnokság 2019

A Phoenix Mercury forgatáson vett részt

2019.05.18. 14:33 | WNBA

Pénteken az edzésmunka mellett még egy feladat várt a Phoenix Mercury együttesére és így természetesen Yvonne Turnerre. A csapat hivatalos forgatáson vett részt, ahol rögzítették azokat a videókat, amiket majd a következő időszakban a közösségi felületeken és a Mercury saját televíziós közvetítéseiben is láthatunk majd.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

A Mercury az előszezonban már nem lép pályára. Jövő héten szombaton tétmérkőzésen a Seattle Storm ellen mutatkoznak be. Az előszezonban a Los Angeles Sparks-t és a Seattle Stormot is legyőzték. A Storm otthonában aratott szerdai siker alkalmával 16 percet már Yvonne Turner is pályán tölthetett.

 

 

A Mercury továbbra is Diana Taurasi nélkül készül az új évadra. Neki a szezon első heteit ki kell hagynia, de a csapat így is jó benyomást tett. Szerdán már DeWanna Bonner és Brittney Griner kettőse dominált. Egyes poszton pedig Leilani Mitchell és Briann January osztozott.

 

A rutint a keretbe Turner mellett Essence Carson is hozta. Új igazolásként érkezett a klubhoz Carson és a minap adott egy nagyobb interjút az egyik helyi lapnak. Ebben elmondta, hogy érzése szerint minden megvan az együttesükben az eredményes bajnoki meneteléshez. Elsősorban azt emelte ki, hogy a védekezést kell még rendbe tenni.

 

Az előbb idézett interjúban Carson hangsúlyozta: házon belül nem lát görcsösséget Taurasi pótlása kapcsán. Meglátása szerint annyi klasszisuk van, hogy mindenki saját posztján tudása legjavát nyújtva közös erővel tudja pótolni Taurasi kieső pontjait, villanásait.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury


Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: