U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kevesebb, mint egy hét és kezd a Phoenix Mercury

2019.05.19. 17:53 | WNBA

A hajrájához érkeztek a 2019-es WNBA szezon előkészületei. A Phoenix Mercury magyar idő szerint május 25-én, 21 óra 30 perctől mutatkozik be a címvédő Seattle Storm otthonában.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

Bár már szerdán lejátszotta második és egyben utolsó előszezon mérkőzését a Phoenix Mercury - ekkor éppen szombati vendéglátóját a Seattle Stormot verte - azóta is mozgalmasan teltek a napok. A legfontosabb, hogy formálódik a keret. Emese Hof és Alexis Peterson munkáját megköszönte a szakvezetés. Még 14-en vannak a csapatban, de hamarosan már meg kell nevezni az első tétmeccsen bemutatkozó gárdát.

 

 

A klub megnevezte azt is, hogy a Her Time To Play kampány keretében melyik lesz a támogatott csapata. Végül ez a megtiszteltetés a Poston Butte High School együttesét érte. Az alábbi képen őket láthatjuk.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

A Mercury kétszer is a médiafigyelem középpontjába került a hétvégén. Előbb, amikor forgatáson vettek részt. Ezt követően pedig, amikor az együttest meglepte Kobe Bryan-t. Nem lesz egyszerű dolga a nyitányon a Mercury-nak, hiszen az Angel of the Winds Arénában a címvédő köszöntősével egybekötött ünnepi találkozót vívnak. Ekkor kapják meg Sue Birdék a gyűrűket és és az ABC országos televíziós közvetítést készít a rangadóról.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: