U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

A 3x3-as Felnőtt Bajnokság második fordulóját rendezték

2019.05.20. 11:18 | Magyarország

Vasárnap rendezték a Tüskecsarnokban a 3x3-as Felnőtt Női Bajnokság második fordulóját. A döntőt az ELTE-BEAC Újbuda és az MTK Budapest csapata vívta.

 

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

 

Vasárnap 15 csapat részvételével rendezték a 3x3-as Felnőtt Női Bajnokság második fordulóját. A résztvevőket ezúttal is négy csoportba osztották a szervezők. A legjobb nyolc közé az egyenes kieséses szakaszba a csoportok első két helyezettje jutott. Az esemény egy közös fénykép készítésével kezdődött, mellyel a súlyos betegséggel küzdő Gereben Líviának kívántak sok erőt, kitartást a csapatok.

 

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

 

Versenyen kívül szerepelve a tornán a 3x3-as válogatottunk is elindult. A keretet alkotó hat játékost két csoportba osztva szerepelt nemzeti csapatunk. Az egyik triót Papp Klaudia, Cyesha Goree és Böröndy Vivien, a másikat pedig Medgyessy Dóra, Theodoreán Alexandra és Szabó Petra alkotta. Károlyi Andrea tanítványai a csoportkörben 3-3 mérkőzést vívtak, de az egyenes kieséses szakaszban már nem folytatták. Ezzel nem befolyásolva a bajnokság végkimenetelét.

 

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

 

A fináléig vezető úton az MTK a múlt héten ezüstérmet szerző PINKK-et 17-16-ra győzte le a negyeddöntőbem. Ezt követően pedig az elődöntőben a SZoESE gárdáját 21-16-ra. A másik ágon a négy közé jutásért az ELTE-BEAC Újbuda a DEAC-ot ejtette ki 19-18-ra. Az elődöntőben 17-15 arányban bizonyult jobbnak a győri Széchenyi KA-nál.

 

A döntőben az MTK Budapest 17-14-re verte az ELTE-BEAC Újbudát. A bajnokság harmadik fordulóját május 26-án, vasárnap rendezik szintén a Tüskecsarnokban.

 

A második forduló teljes eredménylista a FIBA PLAY 3x3 felületén itt érhető el.


Ágrajz:


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: