U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Eddig a tervezett ütemben halad a szerb válogatott edzőtábora

2019.05.21. 12:18 | Európa

Egy hete állt munkába az Európa-bajnokság társ-házigazdája Szerbia. A 2015-ös kontinensbajnok felkészülése eddig a tervezett ütemterv szerint halad - erről számolt be a nemzeti szövetségük honlapja.

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

A szerb válogatott bő kerete múlt héten szerdán találkozott Belgrádban. Innen Zlatibor felé vették az irányt, ahol az összetartás első hetére került sor. A meghirdett 19 fős keretből 18-an rendelkezésre állnak. Egyedül a francia bajnoki fináléban csütörtökön este sorsdöntő ötödik találkozót vívó Ana Dabovic hiányzik.

 

Az elmúlt évadot hazánkban töltő szerb játékosok közül Nevena Jovanović, Sara Krnjić, Jovana Popović, Aleksandra Crvendakić és Maja ©korić kapott lehetőséget. A nemzeti csapatukkal tartózkodik immár édesanyaként Jelena Milovanović, akiről azóta tudjuk, hogy a következő évadtól visszatér Sopronba.

 

 

"Eddig a felkészülés nagyszerűen alakul. Minden a tervek szerint halad. A lányok szuperek, ahogy a hangulat is. Keményen dolgozunk, tudjuk, hogy erre van szükségünk a sikerhez. Mindenki rendkívül fókuszált a feladatra. Tudjuk, hogy mi vár ránk." - idézi a DVTK-ban szereplő Maja Skoric szavait a szerb szövetség honlapja.

 

Emlékeztetőül a szerb válogatott bő keretét Miljana Bojović, Ivana Brajković, Dajana Butulija, Ana Dabović, Katarina Zec, Nevena Jovanović, Sara Krnjić, Nikolina Milić, Jelena Milovanović, Maja Miljković, Sonja Petrović, Jovana Popović, Ivana Raca, Aleksandra Račić, Aleksandra Stanaćev, Dragana Stanković, Aleksandra Crvendakić, Saąa Čađo és Maja ©korić alkotja.

 

Fotó: KSS.RS

Fotó: KSS.RS


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: