U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Erősítések a Minnesota Lynx-nél

2019.05.21. 15:33 | WNBA

Hivatalos felületein jelentette be kedden a Minnesota Lynx, hogy több változtatást eszközölt a keretén a hétvégén kezdődő WNBA szezon előtt.

 

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx

 

Két játékos munkáját megköszönte kedden a Minnesota Lynx szakmai stábja. Ők Jillian Alleyne és Kenisha Bell. Nem véletlenül érkezett ez a bejelentés, hiszen így biztosítottak helyet a két érkezőnek. A hazánkban is jól ismert Alaina Coates és az ausztrál válogatott Stephanie Talbot érkezik a klubhoz.

 

Alaina Coates játékjogáért a Chicago Sky gárdájának a 2020-as Draft harmadik választásának jogát adták. A Sky könnyedén lemondhatott Coates-ről, hiszen magas posztra szerződtették a rutinos Jantel Lavender-t a Los Angeles Sparks-tól. A klasszis magas játékos rendkívül értékes perceket vállalhat a nyáron.

 

 

A másik új érkező Stephanie Talbot játékjoga a Phoenix Mercury-nál volt. Érte a Lynx a 2020-as Draft második választásának jogát adta. Talbot érkezése, ha nem is hivatalosan, de gyakorlatilag megerősíti, hogy Karima Christmas-Kelly jelenleg még nincs 100%-os állapotban és így a posztján erősítésre van szükség. Az ausztrál klasszis szerződtetésével Erlana Larkins helye is bizonytalanná vált. Igaz, Larkins kisebb sérüléssel kezdte az edzőtábort. Az sem kizárt, hogy esetében komolyabb problémáról, hosszabb kihagyásról van szó.

 

Fotó: Minnesota Lynx

Fotó: Minnesota Lynx


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: