U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Kiegészült az Universiade válogatott a Hepp Kupán szereplőkkel

2019.05.21. 22:17 | Egyetemi kosárlabda | Írta: Nagy Norbert

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, az MKOSZ székesfehérvári Edzőközpontjában dolgozik az Universiade válogatott. A csapathoz megérkeztek a hétvégi Hepp Kupa négyes döntőn szereplő játékosok is, a szakmai stáb így immár 15 főre számíthat.

 

 

Az Universiade válogatott szombaton kezdte meg a munkát. A lapunknak minap Tahin Péter technikai vezető elmondta, hogy sérülésmentesen, a tervezett mederben halad a munka. Jó hangulatban, motiváltan dolgoznak a játékosok. A csapathoz megérkeztek a hétvégi Hepp Kupa Final Four alkalmával érintett játékosok. Az aranyérmet elhódító TFSE csapatából Kováts Gabriella, Varga Barbara és Vörösházi Jázmin, illetve Tatabányáról Doktor Anna.

 

 

Az új érkezők a hétvégén már a válogatottal dolgozó 11 főhöz, tehát Aho Nina, Bach Boglárka, Bakó Patrícia, Benke Sára, Kocsis Fanni, Kovács Vanessza, Kuttor Enikő, Raus Vivien, Szücs Lilla, Szücs Réka és Tóth Tímea mellé csatlakoztak. A lányok szerdán délelőtt egy kis pihenőt kapnak az elmúlt napok nagy intenzitású edzései után. Délután folytatódik a munka, majd csütörtökön és pénteken még edzések szerepelnek a programban.

 

"Nagyon elégedett vagyok a lányokkal. Jól dolgoznak, odateszik magukat. Mindenki teljes erőbedobással edz és szemmel láthatóan be akar kerülni a csapatba. A játékosok feltérképezésén van a hangsúly. Szerdán délelőtt fél nap pihenőt kapnak a játékosok. Utána folytatódnak az edzések, a tábort pénteken zárjuk." - fogalmazott Horváth József vezetőedző.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: