U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Összetartáson vett részt a szerb 3x3-as válogatott

2019.05.21. 11:11

A Vasas Akadémia játékosával, Jefimija Karakasevic-csel a soraiban, május 13. és 19. között összetartáson vett részt Belgrádban a szerb 3x3-as válogatott.

 

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nebojsa Boskovic szövetségi kapitány 11 fős bő keretet hirdetett. Ennek tagja Jefimija Karakaąević, aki a Vasas Akadémia együttesében kiváló teljesítményt nyújtott. Tavaly pedig többek között az andorrai Eb-selejtezőn is képviselte már hazáját 3x3-ban.

 

A szerbek ugyan a Világbajnokságra nem tudták kvalifikálni magukat. Ugyanakkor így is mozgalmas nyár vár rájuk. Ott lesznek a minszki Európa-játékokon, ahol Oroszország, Olaszország és Fehéroroszország gárdájával kerültek egy négyesbe. A debreceni Európa-bajnokságra selejtezőt kell vívniuk. A konstancai tornára nyertek besorolást.

 

 

"Jól sikerült az összetartás. A lányok keményen dolgoztak. Nem volt könnyű dolgunk, mert akadtak, akiknek nagyon hamar véget ért a klubszezon. Ennek ellenére sikerült jó intenzitású edzésmunkát végezni." - nyilatkozta Nebojsa Boskovic

 

A szerb 3x3-as válogatott bő kerete: Mirjana Beronja, Jefimija Karakaąević, Ana Radović, Jovana Stojanović, Milica Inđić, Tamara Rajić, Olga Stepanović, Iva Roglić, Jovana Jakąić, Milana ®ivadinović, Branka Luković, Dragana Gobeljić és Kristina Topuzović.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: