U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Sue Bird-re térdműtét vár

2019.05.21. 18:26 | WNBA

Újabb csapás érte a WNBA címvédőjét, a Seattle Storm-ot. A csapat ikonikus irányítójára Sue Bird-re artroszkópos térdműtét vár. Meghatározatlan ideig nem léphet pályára.

 

Fotó: Seattle Storm

Fotó: Seattle Storm

 

A hivatalos honlapján közleményben jelentette be a Storm, hogy Sue Bird a közeljövőben Connecticutban artroszkópos térdműtéten esik át. A Storm tájékoztatása szerint "meghatározatlan ideig" nem léphet pályára. Alisha Valavanis, klubelnök hangsúlyozta: Sue Bird kezelőorvosai és a csapat stábja közösen úgy ítélte meg, hogy ez a műtéti beavatkozás a legjobb döntés jelen helyzetben. Egy teljesen egészséges Bird visszatérésére számítanak a későbbiekben.

 

 

"Nagyon csalódott vagyok. Semmit sem szerettem volna jobban, mint ott lenni a csapattal a pályán és együtt küzdeni a címvédésért. Jártam már ezen az úton és csak arra fogok koncentrálni, hogy jobban legyek és a jövőben is a Storm színeit, Seattle városát és a fantasztikus szurkolóinkat képviselhessem." - nyilatkozta Bird.

 

Bird egész pályafutása alatt küzd térdproblémákkal. A 2013-as évadot egy beavatkozás miatt kihagyta. Akkor cisztát távolítottak el a térdéből. Emellett a 2016-os Olimpia és a 2017-es alapszakasz alatt is akadtak fájdalmai, kezelésekre volt szüksége.

 

Mint ismert a WNBA címvédőjét idén több nehézség is hátráltatja. Breanna Stewart az Euroliga döntőn szenvedett súlyos sérülést. Az egész szezont ki kell hagynia. Dan Hughes vezetőedzőt pedig rákbetegséggel diagnosztizálták és időközben meg is műtötték. Meghatározhatatlan, hogy mikor térhet vissza a kispadra.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: