U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Ülésezett a DVTK női kosárlabda csapatának elnöksége

2019.05.22. 10:01 | Magyarország

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján adta hírül, hogy kedden délelőtt elnökségi ülést tartott a csapat elnöksége a DVTK Stadionban.

 

Fotó: DVTK.eu

Fotó: DVTK.eu

 

 

Forrás: DVTK hivatalos honlap

 

Kedden délelőtt elnökségi ülést tartott a DVTK női kosárlabda csapatának elnöksége a DVTK Stadionban.

 

- Számomra nagy megtiszteltetés és nagy öröm, hogy a DVTK kosárlabda szakosztályának társadalmi elnöke lehetek - nyilatkozta Csöbör Katalin, a DVTK 2018. augusztusában kinevezett társadalmi elnöke.

 

– A mai ülésen megvitattuk a következő szezon legfontosabb kérdéseit és a fejlesztések előrehaladását, mivel az Euroleague indulás nagyon sok új feladatot ró az egész szakosztályra. Az a legfőbb célunk, hogy minél több olyan ember vegyen részt a csapat támogatásába, akinek fontos maga a DVTK, fontos a régió, fontos a megye és fontosak a gyerekeink jövője. Minél többet sportolunk, annál egészségesebbek tudunk maradni. Nagyon fontos, hogy a körülmények megfelelőek legyenek a sportoláshoz, főleg ha a játékosok kiemelkedő sikereket szeretnének elérni. A női kosárlabda csapat ilyen, ezt bizonyították a lányok ebben a szezonban is a kiváló bajnoki és Európa Kupa szerepléssel. Igyekszünk olyan támogatókat találni, akik szintén így éreznek. Hála Istennek vannak a környéken ilyen vállalkozók. Ráadásul van női támogatónk, gondolok itt az Ongropack gyárra, de sorolhatnám itt a környékbeli nagyvállalkozókat, például az Észak Üvért, a BorsodChem, az Unió Coop, a Szemerey, a Weinberg vagy a Miskolc Autó. A jövőben még több támogatóra számítunk, hiszen közösen egy európai élcsapatot szeretnénk építeni, és ismerjük a mondást, jobb adni, mint kapni.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: