Európa-bajnokság 2019

Teljes eredménylista a Decathlon B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság Döntőjéről

2019.05.26. 14:23 | Egyetemi kosárlabda

Szombaton rendezték Szombathelyen a Decathlon B33 Egyetemi és Főiskolás Bajnokság Döntőjét. A TFSE címvédését hozó eseményről összefoglalót már közöltünk, de teljes eredménylistát még nem tudtunk publikálni. Ezt pótoljuk.

 

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

 

A 3x3-as szakágban az egyetemi bajnokságban két forduló előzte meg a szombathelyi nyolcas döntőt. Ezek eredménye alapján alakult ki a mezőny, melyet a TFSE, a PTE-EMES Petőfi, a Széchenyi KA, az ELTE-BEAC, a MEAFC, a Közgáz SC, a Szegedi RSC és a SZOESE alkotott.

 

A csapatokat két csoportba osztották szombaton. Az "A" jelű négyest a TFSE, az ELTE-BEAC, a MEAFC és a SZOESE alkottja, míg a B-csoportot a Széchenyi KA, a Közgáz SC, a PTE-EMS Petőfi SE és a Szegedi RSC. A négyesek első két helyezettje játszott keresztbe az elődöntőben.

 

 

A csoportok végeredménye

 

A-csoport:

 

 

B-csoport:

 

Az egyik ágon TFSE - Közgáz, a másikon Széchenyi KA - ELTE-BEAC elődöntőkre került sor. A későbbi két döntős fölényes győzelmet aratott ezeken. A TFSE 18-6-ra verte riválisát, míg a Széchenyi KA 21-11-re. A döntőben a TFSE érvényesítve egész szezonban mutatkozó fölényét 21-8-as sikert ünnepelhetett és ezzel veretlenül lett bajnok a Karlócai Julianna, Kováts Gabriella, Miháczi Diána és Varga Barbara alkotta gárda.

 

Ágrajz


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: