U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Vasárnap öt mérkőzés a WNBA-ben

2019.06.09. 13:18 | WNBA

Vasárnap este öt mérkőzést rendeznek a WNBA-ben. A Los Angeles Sparks és a Minnesota Lynx kivételével mindegyik gárdát láthatjuk.

 

 

A két itthon is nagy érdeklődésre számot tartó összecsapáshoz nagy terjedelemben készítettünk beharangozót. Yvonne Turner és a Phoenix Mercury az Indiana Fever vendége lesz 22 órától, ahol Erica McCall és Candice Dupree szereplését követhetjük. A Mercury javítani szeretne legutóbbi veresége után, de a Fever jó formát mutat és már három győzelmet jegyez idén. A Chicago Sky, Allie Quigley és Courtney Vandersloot csapata pedig éjféltől a címvédő Seattle Storm-ot fogadja. Múlt héten verték a seattle-i gárdát, de azóta Washingtonban csúnyán kikaptak. A Storm viszont nagy győzelmet szerzett. Ráadásul volt idejük pihenni, nem úgy, mint múlt héten.

 

 

21 órától rendezik a Connecticut Sun és az Atlanta Dream meccsét. Az 1/3-as mutatóval rendelkező Dream csúnyán beragadt a rajtnál. A Sun viszont javuló védekezéssel Chiney Ogwumike távozása ellenére igencsak versenyképesnek tűnik. Esélyesek Atlantában. A Las Vegas Aces-nek kötelező a győzelem a New York Liberty ellen. Érezhető, hogy még küzdenek Liz Cambage beépítésével, de a jóval szerényebb riválisok el kell kezdeni gyűjteni a győzelmeket, mert nagy lesz a hátrány a riválisokkal szemben. A Washington Mystics-nek szintén kötelező siker megszerzésére készül a még nyeretlen Dallas Wings ellen. A Mystics szinten minden mutatóban vezeti a csapatrangsorokat. Elképesztően egyben vannak. Túlzás nélkül a legnagyobb favoritok idén Elene Delle Donne és társai.

 

Program

 

Június 9., vasárnap

21:00 Connecticut Sun - Atlanta Dream
21:00 Las Vegas Aces - New York Liberty
21:00 Dallas Wings - Washington Mystics
22:00 Phoenix Mercury - Indiana Fever

 

Június 10., hétfő
0:00 Seattle Storm - Chicago Sky


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: