U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

María Conde esett ki a spanyol keretszűkítésen

2019.06.10. 20:59 | Spanyolország

Lucas Mondelo szövetségi kapitány 14 fősre szűkítette az Európa-bajnokságra címvédőként készülő spanyol válogatott keretét. María Conde munkáját köszönte meg.

 

Fotó: FEB

Fotó: FEB

 

A 22 éves, 185 cm magas hármas poszton bevethető María Conde nagy jövő előtt áll. A játékost tavasszal a WNBA Drafton is kiválasztották, 27. helyen kelt el és a Chicago Sky szerezte meg a játékjogát. Itt Európában pedig a Wisla Krakow-nál futott remek szezont.

 

"Egyértelműen egy olyan játékos, akire számítunk a jövőben." - nyilatkozta Lucas Mondelo a spanyol szövetség közleményében. "Egészen az utolsó edzésig maximális erőbedobással dolgozott." - tette hozzá a szakember, aki 14 fővel folytatja a munkát kedd estétől Guadalajarában.

 

 

A spanyolok a hétvégén Zaragozában szerepeltek, ahol Oroszországgal szemben alulmaradtak, majd verték Belgiumot. Az előttünk álló hétvégén pedig Brüsszelben lépnek pályára, ahol a házigazda belgák mellett Kína és Kanada lesznek a riválisaik.

 

A spanyol keret: Andrea Vilaró, Laura Nicholls, Cris Ouviña, Silvia Domínguez, Laia Palau, Marta Xargay, Leo Rodríguez, Tamara Abalde, Georgina Bahí, Anna Cruz, María Pina, Queralt Casas, Laura Gil és Astou Ndour.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: