U16-os Bajnokok Tornája, Sopron 2018

Szerdán három mérkőzést rendeznek WNBA-ben

2019.06.11. 06:44 | WNBA

Keddről szerdára virradóra igen mozgalmas éjszakánk lesz. Három kifejezetten érdekesnek ígérkező mérkőzést rendeznek a WNBA-ben.

 

 

Magyar szemmel természetesen hajnali 2 órától a Phoenix Mercury chicagói vendégjátéka szerepel a középpontban. A Mercury-nál Yvonne Turner és Briann January, a Sky-nál Allie Quigley és Courtney Vanderlsoot sorakozik fel. Mindkét csapat sikerélménnyel fordul erre a derbire. A Mercury Indianapolisban aratott értékes győzelmet és DeWanna Bonner-t a hét játékosának is megválasztották a ligában. A Sky pedig a címvédőt verte, ráadásul a Storm ellen a jó dobóforma mellett végre a csapatjáték, a védekezés is összeállt. Ez pedig mindig fontos értékmérő az esetükben. Két olyan gárda csap össze, mely igencsak ponterős támadójátékra képes. Ebből látványos meccs kerekedhet, ahol nehéz jósolni.

 

 

Az Indiana Fever, Erica McCall és Candice Dupree csapata a Seattle Storm-ot látja vendégül. Egyik alakulat sem lehet elégedett a hétvégével és ahogy mondani szoktuk, nem is feltétlenül a vereség ténye, hanem a játék képe miatt. A Fever a palánkok alatt csúnyán kikapott a Mercury-tól. Britney Griner és DeWanna Bonner 51 pontot rámolt be nekik, ami irreálisan sok. Ennél mindenképpen hatékonyabb centervédekezésre van szükség. Mutatták, hogy képesek erre a három győzelmük alkalmával. A Seattle pedig Chicagóban szenvedett vereséget. Ezen hosszú idegenbeli túrájuk során, amikor hat nap alatt három meccset vívnak, a kiegyensúlyozottság lenne a legfontosabb erény. Ebben szenvednek azonban a legnagyobb hiányt. Nagy kérdés, hogy melyik arcukat mutatják. A Howard, Loyd, Canada trió vezetésével a papírforma szerint esélyesek lennének az 1 órakor kezdődő összecsapáson.


A találkozó Twitteren is élőben követhető IDE KATTINTVA

 

Ugyanígy 1 órakor dobják fel a labdát a nap rangadóján, amikor a Connecticut fogadja a Washington Mystics-t. A csapatstatisztikákat nézve a legtöbb mutatóban a Mystics vezet két játékhét után. Elképesztő formában kezdtek Elene Delle Donne-ék. Egyszerűen nem lehet belekötni még a legszigorúbb szemmel sem a játékukba. Az egyetlen vereségüket a nyitó hétvégén hiányos felállásban éppen a Sun-tól szenvedték el. Most visszavághatnak, de ehhez a csúcsformában pattogtató - hét játékosának is választott - Jonquel Jones vezetésével a Sun-nak is lesz egy-két szava. Ők a washingtoniakhoz hasonlóan egy vereséget gyűjtöttek mindössze. Chiney Ogwumike távozása ellenére versenyképesek maradtak, ami köszönhető szervezett védekezésüknek.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: