Európa-bajnokság 2019

Két nap pihenő után újult erővel a spanyolok

2019.06.13. 13:15 | Spanyolország

Javában tart a címvédő spanyol válogatott felkészülése a 2019-es Európa-bajnokságra. Quarelt Casas és társai két nap pihenőt kaptak, szerdán folytatták a munkát Guadalajarában.

 

Fotó: FEB

Fotó: FEB

 

A spanyol válogatott egy hosszú etapot teljesített a felkészülés során. Ebben szerepelt a burgosi torna, ahol Lettországot és Törökországot verték, illetve a zaragozai erőfelmérő. Ezen az oroszokkal szemben alulmaradtak, majd Belgiumot legyőzték. A csapat vasárnap estétől szerda délutánig kapott pihenőt. Ezt követően két edzés szerepelt a programban Guadalajarában, majd csütörtökön késő délután már útra kelnek Belgiumba. Brüsszelben nemzetközi tornán vesznek részt, ahol a házigazda mellett Kína és Kanada lesz a riválisuk.

 

 

"Jó tett nekünk ez a kis szünet. Kellett már a kikapcsolódás fizikálisan és mentálisan is. Nehéz újra felvenni a ritmust, de gyorsan meg kell tenni. Két edzésünk van és csütörtökön már utazunk három meccset játszani. A múlttal, a korábbi eredményekkel nem foglalkozunk, minden nyár más és más. Nagy kihívást jelent számunkra. Minden évben vannak hiányzók és új érkezők. Ehhez a csapatnak alkalmazkodnia kell." - nyilatkozta Anna Cruz.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: