Európa-bajnokság 2019

Új igazolással az első győzelem reményében várja a Wings a Fever-t

2019.06.13. 13:16 | WNBA

Csütörtökről péntekre virradóra egy mérkőzéssel folytatódnak a WNBA küzdelmei. Ezen hajnali 2 órától a Dallas Wings fogadja az Indiana Fever-t.

 

 

Az Indiana Fever Candice Dupree és Erica McCall kapcsán a magyar szurkolók körében is nagy figyelmet élvez. Nem csak ezért lehet azonban rájuk felkapni a fejünket. A tavalyi gyenge évük után egészen jó formát mutatnak, már három győzelmet jegyeztek. 2018-ban összesen volt hat sikerük. Legutóbb még a Phoenix Mercury és Seattle Storm ellen is versenyképesnek bizonyultak. Leginkább mentálisan rendezték a soraikat, de az sem elhanyagolható, hogy a nagynevű rutinos klasszisaik, mint Candice Dupree és Erica Wheeler mellett Kelsey Mitchell, Natalie Achonwa, Tiffany Mitchell vagy éppen legutóbb Kennedy Burke is jó teljesítménnyel, tudásuknak megfelelően szállnak be. Még a rájátszás is elérhető számukra.

 

 

A Dallas Wings annak ellenére, hogy nyeretlen és számtalan nehézség hátráltatja, mutat biztató jeleket. Óriási gond számukra, hogy Tayler Hill és Moriah Jefferson sérült, Arike Ogunbowale bokája vasárnap kiment és kérdéses a szereplése ezen a rangadón. Hátráltatja a munkát, hogy Glory Johnson hamarosan érkezik az Eb-re Montenegróhoz és szülés után Skylar Diggins-Smith még nem bevethető. Éppen a minap hozták vissza Megan Gustafson-t, aki az egyetemi évad legjobbja lett. Az előszezonban azonban nem tudta magát beverekedni a Wings 12-es keretébe. Most mégis tétmeccsen debütálhat, igaz annál mindenképpen több kell tőle, amit a három felkészülési találkozón mutatott. A 11 perc alatt 2.6 pont, 3 lepattanó átlag ugyanis édeskevés. Nagy lehetőség számára a bizonyításra, hogy ennél több van benne. A Wings előtt ettől függetlenül lehet esély a sikerre és ha nem akarnak túlzott vereség-spirálba kerülni, akkor lassan az első győzelmet meg kellene szerezniük. A lelkeknek biztosan jót tenne.


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: