Európa-bajnokság 2019

Kínai rivális a voiron-i negyeddöntőben

2019.06.14. 12:10 | Magyarország

Pénteken 16 óra 20 perctől a Voironban zajló nemzetközi 3x3-as felkészülési tornán a magyar válogatott Kína "B" válogatottjával mérkőzik a négy közé jutásért.

 

Fotó: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Fotó: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

 

Kiválóan sikerült a franciaországi torna péntek délelőtti nyolcaddöntője Károlyi Andrea tanítványainak. A mieink remek ritmusú támadásokat vezetve, távolról és a palánk alól is hatékonyan játszva 22-16-ra verték Fehéroroszországot. Döntő pillanatokban ráadásul nagyfokú koncentrációval védekeztek a magyar. Egy olyan meccset láthattunk a Világbajnokság keddi rajtja előtt, amire kiválóan lehet építeni.

 

 

A voiron-i negyeddöntőben 16 óra 20 perctől Kína "B" csapata lesz az ellenfél. Ők Svájcot verték 20-16-ra pénteken délelőtt. A csoportkörben pedig Belgiumot múlták felül, a franciák "A" válogatottjától viszont 21-13-as vereséget szenvedtek. A keretüket nézve két magas játékosuk van, egy 193 és 195 cm magas center. Mellettük pedig jó fizikumú bedobók szerepelnek.

 

Tegnap az "A" jelű együttesükkel egy vitatott ítéletektől sem mentes rangadón 18-14-re maradtunk alul. Hasonló stílust visz ez a négyes is. Bár nekik védekezésben több kihagyásuk akadt Svájc ellen, amiket mi is kihasználhatunk. Lemaradtak távoli dobásokról, illetve alapvonali betöréseket is engedtek. Minden meccset meg kell becsülni a sajátos harcmodorú rivális ellen, mivel a VB-csoportjában is lesz kínai ellenfelünk.

 

ÉLŐ VIDEÓ ITT

 

Ágrajz

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.
WBASKET24 - Friss hírek röviden


Partnereink: