Európa-bajnokság 2019

Yvonne Turnerék a Los Angeles Sparks-ot fogadják

2019.06.14. 15:16 | WNBA

Péntekről szombatra virradóra hajnali négy órától a Phoenix Mercury Yvonne Turnerrel a soraiban a Los Angeles Sparks gárdáját fogadja. Nagy presztízsrangadó jön.

 

Fotó: Phoenix Mercury

Fotó: Phoenix Mercury

 

Úgy érkezik a Los Angeles Sparks - Phoenix Mercury rangadó, hogy a sérült sztárok kerültek a címlapokra. A Sparks-nál ugyanis nagyon közel Candace Parker visszatérése, de a Mercury-nál is már együtt edzett a társaival Diana Taurasi. Ha eredményorientált szemmel nézzük, akkor a Mercury-nak Taurasiraeg jelenl nagyobb szüksége van, mint a Sparks-nak Parker szolgálataira.

 

 

A phoenix-i együttesnél az utóbbi időben DeWanna Bonner álomszerű villanásai ellenére egyre inkább megmutatkoznak a keret hiányosságai. Sokat csökkent hatékonyságuk támadásban. A Sparks viszont a Minneapolis-ban elért szombati sikere alkalmával is bizonyított. Mély a keret, az Ogwumike-testvérpár és Chelsea Gray extra formát mutat. Náluk Riquna Williams erőszakos ügye vet árnyékot ezekre a napokra. Pro és kontra sok minden elhangzik. Egy biztos, hogy nem könnyű így dolgozni.

 

Statisztika

 

 

Los Angeles Sparks

 

 

Phoenix Mercury

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: