Európa-bajnokság 2019

Cyesha Goree a voiron-i torna MVP-je

2019.06.15. 19:01 | Magyarország

A magyar válogatott győzelmével zárult Voironban a 3x3-as Világbajnokságot megelőző rangos felkészülési torna. A kora esti órákban az eredményhirdetést is megtartották a szervezők. Az MVP Cyesha Goree lett.

 

 

Voironban a 3x3-as Big Twelve TSF International Tournament MVP-je 2019-ben Cyesha Goree. Mellette az All-Star csapatba Medgyessy Dórát is beválasztották. A harmadik kiemelt játékos pedig az ukránok erőcsatára Olga Maznichenko lett. Gratulálunk!

 

A magyar válogatott hat győzelemmel és egy vereséggel nyerte meg a nagyszabású voiron-i tornát, mely kiváló erőpróba volt a kedden rajtoló amszterdami Világbajnokság előtt. A magyar küldöttség vasárnap utazik Hollandiába, ahol már a VB helyszínén kap edzéslehetőséget a csapat, melynek tagjai a jövő heti  seregszemlén Cyesha Goree és Medgyessy Dóra mellett Theodoreán Alexandra, illetve Papp Klaudia lesznek.

 

 

A tervezett menetrend szerint a Világbajnokságon a magyar válogatott június 18-án, kedden 16 óra 55 perctől Lettország ellen mutatkozik be. Ezen a napon 19 óra 30 perctől a házigazda Hollandia lesz a rivális. Legközelebb június 20-án, csütörtökön lépnek pályára a magyar lányok. Előbb 16 óra 55 perctől Kína, majd 20 óra 30 perctől Türkmenisztán lesz az ellenfél.

 


Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Honlap:
Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket:


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.


Partnereink: